Postavení firmy Tonak na zahraničních trzích - Vrbová, Pavlína; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalářská práce se zabývá postavením společnosti Tonak a.s. na zahraničních trzích, analyzuje stávající, netradiční a také potenciální odbytiště firmy, poskytuje informace o využívaných distribučních kanálech a také cenové strategii formy Tonak a.s. na zahraničních trzích. První kapitola pojednává o historii klobouků a kloboučnického průmyslu v České republice i ve světě. Druhá kapitola je věnována společnosti Tonak a.s., základním údajům, produktovému portfoliu a formám propagace společnosti. Třetí kapitola je zaměřena na zahraniční obchod firmy Tonak a.s. a poslední kapitola bakalářské práce analyzuje vstup firmy Tonak a.s. na čínský trh, jakožto nový potenciální trh, na kterém by firma Tonak a.s. mohla v budoucnu uspět.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses