Regionálna politika Európskej Únie - Macháč, Peter; Klosová, Anna, 1942-; Ihoshyna, Viktoryia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práca charakterizuje činnosť regionálnej politiky EÚ ako celku, sústredí sa predovšetkým na štrukturálny systém a regionálne rozdiely. Jadro práce pozostáva z analýzy súčasných hospodárskych problémov v súvislosti s činnosťou regionálnej politiky.
Vedoucí práce: Anna Klosová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses