Vliv vstupu České republiky do EU na její zahraničně obchodní politiku - Schinková, Natálie (2012)
Bakalářská práce pojednává o vlivu vstupu České republiky do EU na její zahraničně obchodní politiku. V krátkosti je popsán pohled do historie západoevropské integrace jako úvod k části zabývající se Společnou obchodní politikou a jejím vývojem se zaměřením na Českou republiku. V další části se práce zabývá zahraničně obchodní politikou České republiky před vstupem do EU a v závěrečné části popisuje změny v zahraničně obchodní politice ČR převzetím Společné obchodní politiky EU a její dopad na zahraniční obchod ČR.