Vliv vstupu České republiky do EU na její zahraničně obchodní politiku - Schinková, Natálie; Plchová, Božena, 1936-; Müllerová, Františka, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalářská práce pojednává o vlivu vstupu České republiky do EU na její zahraničně obchodní politiku. V krátkosti je popsán pohled do historie západoevropské integrace jako úvod k části zabývající se Společnou obchodní politikou a jejím vývojem se zaměřením na Českou republiku. V další části se práce zabývá zahraničně obchodní politikou České republiky před vstupem do EU a v závěrečné části popisuje změny v zahraničně obchodní politice ČR převzetím Společné obchodní politiky EU a její dopad na zahraniční obchod ČR.
Vedoucí práce: Božena Plchová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses