Problematika a vývoj integrace trhu s elektřinou v EU - Vinklerová, Tereza; Černá, Iveta, 1979-; Pavlátka, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tématem práce je objasnit fungování trhu s elektřinou v České republice, zaměřit se na průběh integrace trhu s elektřinou v rámci celé Evropské unie a následný dopad tohoto procesu na obchodníka s elektřinou. Zdrojem poslouží příručky příslušných energetických institucí, studijní materiály vysoké školy ČVUT, směrnice a nařízení Evropské Unie a oficiální zprávy dalších evropských institucí. Poslední částí je vypracovaná případová studie, která má ukázat efektivnost zaváděného systému v praxi. Výsledkem mé práce je vykreslení a popsání kroků zavádění integračních prostředků, jejich funkčnost a vliv na okolní prostředí.
Vedoucí práce: Iveta Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses