Franchising a možnosti jeho financování - Nevečeřalová, Michaela (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá financováním franchisingu v České republice. Práce je rozdělena do tří kapitol. V první části je charakterizován franchising a jeho historie. Druhá kapitola pojednává o samotné franchisingové smlouvě. Poslední část je věnována možnostem financování franchisingu pro franchisanta.