Franchising a možnosti jeho financování - Nevečeřalová, Michaela; Nejedlý, Michal, 1985-; Froňková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá financováním franchisingu v České republice. Práce je rozdělena do tří kapitol. V první části je charakterizován franchising a jeho historie. Druhá kapitola pojednává o samotné franchisingové smlouvě. Poslední část je věnována možnostem financování franchisingu pro franchisanta.
Vedoucí práce: Michal Nejedlý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses