Marketingová strategie firmy Slévárna a modelárna Nové Ransko s.r.o. na domácím a zahraničních trzích, srovnání s konkurencí - Marková, Lucie (2012)
Práce se zabývá marketingovou strategií společnosti Slévárna a modelárna Nové Ransko, s. r. o. vyrábějící především odlitky z šedé a tvárné litiny na domácím a zahraničních trzích. Autorka práce srovnává strategii společnosti se strategiemi konkurenčních podniků. Zároveň je v práci popsán marketingový mix slévárny. Autorka vypracovala SWOT analýzu, která prověřila aktuální stav společnosti. Na základě SWOT analýzy jsou pak připojena doporučení pro zlepšení jejího marketingového prostředí.