Marketingová strategie firmy Slévárna a modelárna Nové Ransko s.r.o. na domácím a zahraničních trzích, srovnání s konkurencí - Marková, Lucie; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Lána, Ivo; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce se zabývá marketingovou strategií společnosti Slévárna a modelárna Nové Ransko, s. r. o. vyrábějící především odlitky z šedé a tvárné litiny na domácím a zahraničních trzích. Autorka práce srovnává strategii společnosti se strategiemi konkurenčních podniků. Zároveň je v práci popsán marketingový mix slévárny. Autorka vypracovala SWOT analýzu, která prověřila aktuální stav společnosti. Na základě SWOT analýzy jsou pak připojena doporučení pro zlepšení jejího marketingového prostředí.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses