Postavení Číny v mezinárodním obchodě - Šmejkalová, Tereza (2012)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat současný stav čínské ekonomiky, a především obchodní vztahy Číny s vybranými obchodními partnery v klíčových světových regionech.