Postavení Číny v mezinárodním obchodě - Šmejkalová, Tereza; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat současný stav čínské ekonomiky, a především obchodní vztahy Číny s vybranými obchodními partnery v klíčových světových regionech.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses