Vývoj zahraničních ekonomických vztahů mezi ČR a Kanadou - Plocková, Kateřina (2012)
Cílem této práce je analýza zahraničně-obchodních vztahů mezi Českou republikou a Kanadou. Bakalářská práce je rozdělena do čtyř kapitol. První část představuje obecné údaje o Kanadě. Druhá kapitola se věnuje ekonomické charakteristice Kanady, základním makroekonomickým ukazatelům a poté vývoji zahraničního obchodu. Třetí část se zabývá popisem vztahů mezi Českou republikou a Kanadou, s důkladnějším zaměřením na obchodní vztahy. Poslední kapitola se věnuje vzájemné spolupráci a podává přehled o příležitostech pro české exportéry.