Vývoj zahraničních ekonomických vztahů mezi ČR a Kanadou - Plocková, Kateřina; Plchová, Božena, 1936-; Müllerová, Františka, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem této práce je analýza zahraničně-obchodních vztahů mezi Českou republikou a Kanadou. Bakalářská práce je rozdělena do čtyř kapitol. První část představuje obecné údaje o Kanadě. Druhá kapitola se věnuje ekonomické charakteristice Kanady, základním makroekonomickým ukazatelům a poté vývoji zahraničního obchodu. Třetí část se zabývá popisem vztahů mezi Českou republikou a Kanadou, s důkladnějším zaměřením na obchodní vztahy. Poslední kapitola se věnuje vzájemné spolupráci a podává přehled o příležitostech pro české exportéry.
Vedoucí práce: Božena Plchová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses