Analýza vývoja českej koruny od jej vzniku - Neupauerová, Silvia; Čajka, Radek, 1983-; Baluchová, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Historický vývoj československej koruny od roku 1918 a následný vývoj samostatnej českej koruny od jej vzniku 1. 1. 1993. Podrobný prehľad menovej politiky, príčiny a následky menovej krízy z roku 1997. Súčasný vývoj českej koruny v období svetovej hospodárskej krízy a plnenie konvergenčných kritérií.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses