Analýza příčin zadlužení zemí tzv. jižního křídla EU a možnosti jeho řešení - Černá, Kristýna; Čajka, Radek, 1983-; Krčál, Adam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato práce se zabývá problematikou zadlužení zemí tzv. jižního křídla Evropské unie. Cílem bylo shrnout základní údaje o jednotlivých státech tzv. jižního křídla EU a přiblížení několika vybraných problémů, se kterými se tyto státy potýkají. Práce dále popisuje aktuální výši a strukturu dluhu, a způsoby řešení krize, které tyto státy zvolily. V neposlední řadě se zaměřuje na problémy s konkurenceschopností daných států.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses