Postavení dokumentárních akreditivů v mezinárodním obchodě - Mrázová, Vendula; Němečková, Iveta; Nejedlý, Michal, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce se zabývá charakteristikou dokumentárního akreditivu jakožto významného platebního instrumentu současnosti.Jsou zde popsány jednotlivé vztahy mezi subjekty akreditivní operace a přínosy i rizika s tím spjatá. Prakrická část se podrobně věnuje elektronické podobě dokumentárního akreditivu a možnostem jejího případného používání.
Vedoucí práce: Iveta Němečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses