Stratégia vybranej firmy pri vstupe na zahraničný trh - Výrostková, Lucia (2012)
Ústrednou témou tejto bakalárskej práce je súčasná stratégia firmy Applied Meters a.s., pôsobiacej v sektore energetiky, pri vstupe na zahraničné trhy, s dôrazom na trh Kolumbie a perspektíva expanzie v budúcnosti. V tejto práci je priblížené podnikateľské prostredie Kolumbie ako krajiny s veľkým potenciálom pre zahraničné spoločnosti. Práca sa zmieňuje taktiež o celkovom priebehu procesov od výroby až po dodanie tovaru konečnému zákazníkovi.