Stratégia vybranej firmy pri vstupe na zahraničný trh - Výrostková, Lucia; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Baluchová, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Ústrednou témou tejto bakalárskej práce je súčasná stratégia firmy Applied Meters a.s., pôsobiacej v sektore energetiky, pri vstupe na zahraničné trhy, s dôrazom na trh Kolumbie a perspektíva expanzie v budúcnosti. V tejto práci je priblížené podnikateľské prostredie Kolumbie ako krajiny s veľkým potenciálom pre zahraničné spoločnosti. Práca sa zmieňuje taktiež o celkovom priebehu procesov od výroby až po dodanie tovaru konečnému zákazníkovi.
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses