Exportní příležitosti českých subjektů na čínském trhu - Novotná, Eva (2012)
Tato bakalářská práce pojednává o příležitostech českých vývozců na čínském trhu. První kapitola se zabývá obecnou charakteristikou Čínské lidové republiky, její ekonomikou a zahraničním obchodem země. V druhé části je popsána vzájemná obchodní spolupráce s Českou republikou. V této části jsou zmíněny nejdůležitější položky a perspektivní položky vzájemného obchodu. Třetí kapitola pojednává o čínské kultuře a znacích čínského obchodního jednání a je doplněna doporučením pro praxi.