Exportní příležitosti českých subjektů na čínském trhu - Novotná, Eva; Müllerová, Františka, 1948-; Plchová, Božena, 1936-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato bakalářská práce pojednává o příležitostech českých vývozců na čínském trhu. První kapitola se zabývá obecnou charakteristikou Čínské lidové republiky, její ekonomikou a zahraničním obchodem země. V druhé části je popsána vzájemná obchodní spolupráce s Českou republikou. V této části jsou zmíněny nejdůležitější položky a perspektivní položky vzájemného obchodu. Třetí kapitola pojednává o čínské kultuře a znacích čínského obchodního jednání a je doplněna doporučením pro praxi.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses