Zahraniční obchod Indie - Marková, Adéla (2012)
Bakalářská práce se věnuje analýze zahraničního obchodu Indie v letech 2000 -- 2011. Zvlášť se zaměřuje na zahraniční obchod Indie s Českou republikou. V teoretické části jsou stručně popsány vybrané teorie mezinárodního obchodu, vymezeny základní směry obchodní politiky a charakterizována zahraničně-politická orientace Indie. Dále je zde uveden historicko-ekonomický vývoj Indie.