Zahraniční obchod Indie - Marková, Adéla; Müller, Štěpán, 1945-; Taušer, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalářská práce se věnuje analýze zahraničního obchodu Indie v letech 2000 -- 2011. Zvlášť se zaměřuje na zahraniční obchod Indie s Českou republikou. V teoretické části jsou stručně popsány vybrané teorie mezinárodního obchodu, vymezeny základní směry obchodní politiky a charakterizována zahraničně-politická orientace Indie. Dále je zde uveden historicko-ekonomický vývoj Indie.
Vedoucí práce: Štěpán Müller
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses