Příčiny, dopady a řešení řecké finanční krize - Hliněný, Karel; Sedláček, Jiří, 1963-; Chaloupka, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou řecké krize a stavu řeckého hospodářství v období, které této krizi předcházelo. Dále je tato práce zaměřena na vývoj v ostatních státech Evropské unie, které se ocitly v podobných problémech, jako jsou ty řecké. Závěrečná část této práce se věnuje prozatímním řešením této krize jak na vnitrostátní, tak na mezinárodní úrovni. Celá práce je rozdělena do tří hlavních částí, které se postupně zaměřují na naplnění výše zmíněných cílů.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses