Studie názorů místních občanů a podnikatelských subjektů na úroveň a možné rezervy služeb Jindřichohradeckých místních drah - Caklová, Denisa (2012)
Bakalářská práce je zaměřena na zjištění názorů místních občanů a podnikatelských subjektů na úroveň a možné rezervy služeb Jindřichohradeckých místních drah (JHMD). Výsledky budou hodnoceny s ohledem na zájem zlepšit podmínky pro rozhodování managementu JHMD v oblasti zlepšení poskytovaných služeb.