Studie názorů místních občanů a podnikatelských subjektů na úroveň a možné rezervy služeb Jindřichohradeckých místních drah - Caklová, Denisa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Syrovátka, Oldřich; Novotná, Eliška, 1944- (2012)
Bakalářská práce je zaměřena na zjištění názorů místních občanů a podnikatelských subjektů na úroveň a možné rezervy služeb Jindřichohradeckých místních drah (JHMD). Výsledky budou hodnoceny s ohledem na zájem zlepšit podmínky pro rozhodování managementu JHMD v oblasti zlepšení poskytovaných služeb.
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: služby; doprava; marketingový výzkum; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; service industries; transportation; marketing research; bachelor's theses