Analýza důchodové reformy na Slovensku - Janna, Martin (2012)
Předmětem práce je analýza změn důchodového systému na Slovensku. Součástí analýzy jsou důvody reformy, způsob jejího řešení a problémy vyplývající z neexistence shody napříč politickým spektrem. Výše uvedené má pomoci rozpoznat některé kritické body české reformy a usnadnit rozhodnutí zda se II. pilíře účastnit.