Analýza důchodové reformy na Slovensku - Janna, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vopátek, Jiří; Kaczor, Pavel (2012)
Předmětem práce je analýza změn důchodového systému na Slovensku. Součástí analýzy jsou důvody reformy, způsob jejího řešení a problémy vyplývající z neexistence shody napříč politickým spektrem. Výše uvedené má pomoci rozpoznat některé kritické body české reformy a usnadnit rozhodnutí zda se II. pilíře účastnit.
Vedoucí práce: Jiří Vopátek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: důchodové systémy; Slovensko; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; pension systems; Slovakia; bachelor's theses