On-line marketing energetických společností - Zemanová, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Syrovátka, Oldřich; Kaška, Nikola (2012)
Cílem práce je nastínit situaci on-line marketingu energetických společností a pomocí dotazníkového výzkumu zjistit, zda je komunikace s energetickými společnostmi prostřednictvím sociálních sítí pro stálé i potenciální klienty zajímavá, případně co by ji učinilo atraktivní. Práce by měla být jakýmsi pilotním průzkumem v oblasti marketingové komunikace mezi energetickými společnostmi a jejich klienty
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: energetické soustavy; sociální sítě; marketing; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; power systems; social networks; marketing; bachelor's theses