Studie účinku marketingové komunikace města Tábor v cestovním ruchu - Svobodná, Nela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Syrovátka, Oldřich; Vích, Robert (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou marketingové komunikace v rámci cestovního ruchu Jihočeského města Tábor. Cílem práce je vyhodnotit, zda marketing Odboru kultury a cestovního ruchu města Tábor je na takové úrovni, aby přilákal dostatečné množství bonitních návštěvníků a zajistil tak dynamický vývoj celkového rozvoje města. V práci je nejprve popsána marketingová komunikace a následně specifika cestovního ruchu a destinace. V práci je hodnocena současná úroveň cestovního ruchu v Táboře, souvisejících služeb a marketingové komunikace ze strany města. Ke zhodnocení současné situace a následně návrhu doporučení byla zvolena SWOT analýza a průzkum formou dotazníkového šetření, na který odpovídali anonymně občané České republiky.
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: cestovní ruch; marketingová komunikace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; communication in marketing; bachelor's theses