Posouzení nákupní atmosféry pěti vybraných obchodních řetězců - Bínová, Darina; Chylíková, Hana, 1953-; Žižková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce je rozdělena do dvou částí- teoretické a praktické části. Teoretická část se zabývá samotným pojmem "nákupní atmosféra" a popisem zvolených kritérií pro posouzení atmosféry v daných řetězcích. Praktická část popisuje subjektivní hodnocení těchto kritérií každé z prodejen a následné srovnávání prodejen z hlediska nákupní atmosféry.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses