Celní legislativa ve Vietnamu (komparace s EU) - Nguyen Thi Minh, Nguyet; Sato, Alexej, 1952-; Nguyen, Le Huong; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Všeobecný přehled o celní legislativě ve Vietnamu ve srovnání s EU.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses