Marketingová strategie Studia Be Free - Nováková, Lucie (2012)
Práce se zabývá analýzou stávající marketingové strategie Studia Be Free. Dále je provedeno dotazníkové šetření týkající se kvality služeb. Na jeho základě je poukázáno na nedostatky této strategie a na závěr jsou popsány návrhy na její zlepšení.