Stratégia uvedenia výrobkov spoločnosti Portcom s.r.o. na nemecký trh - Berezná, Martina (2012)
Bakalárska práca sa zaoberá stratégiou uvedenia výrobkov spoločnosti Portcom na nemecký trh. Cieľom je porovnať jednotlivé formy vstupu na nemecký trh, rozhodnúť o najvhodnejšom spôsobe vstupu firmy Portcom a následnom uvedení výrobkov na tento trh. Vyhodnotenie prebieha na základe porovnania výhod a nevýhod, ktoré zvolená forma vstupu pre spoločnosť Portcom predstavuje.