Stratégia uvedenia výrobkov spoločnosti Portcom s.r.o. na nemecký trh - Berezná, Martina; Halík, Jaroslav, 1961-; Novák, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalárska práca sa zaoberá stratégiou uvedenia výrobkov spoločnosti Portcom na nemecký trh. Cieľom je porovnať jednotlivé formy vstupu na nemecký trh, rozhodnúť o najvhodnejšom spôsobe vstupu firmy Portcom a následnom uvedení výrobkov na tento trh. Vyhodnotenie prebieha na základe porovnania výhod a nevýhod, ktoré zvolená forma vstupu pre spoločnosť Portcom predstavuje.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses