Budovanie značky prostredníctvom sociálnych sietí - Búza, Ján (2012)
Bakalárska práca sa zameriava na problematiku budovania značky prostredníctvom sociálnych sietí. Jej cieľom je zoznámiť čitateľa s príležitosťami, ktoré sociálne siete ponúkajú a presvedčiť ho o ich dôležitosti. V prvej časti popisuje význam budovania značky a nové možnosti, ktoré firmy s príchodom sociálych médií získali. Neskôr sa zaoberá základnými charakteristikami týchto sietí a predpokladmi, ktoré musí spĺňať stratégia budovania značky, aby mohla v tomto prostredí uspieť. V záverečnej časti vykresľuje aplikáciu uvedených princípov na príklade spoločnosti Starbucks, ktorá patrí v oblasi prezentácie prostredníctvom sociálnych sietí k svetovým lídrom.