Budovanie značky prostredníctvom sociálnych sietí - Búza, Ján; Lhotáková, Markéta, 1971-; Jurek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalárska práca sa zameriava na problematiku budovania značky prostredníctvom sociálnych sietí. Jej cieľom je zoznámiť čitateľa s príležitosťami, ktoré sociálne siete ponúkajú a presvedčiť ho o ich dôležitosti. V prvej časti popisuje význam budovania značky a nové možnosti, ktoré firmy s príchodom sociálych médií získali. Neskôr sa zaoberá základnými charakteristikami týchto sietí a predpokladmi, ktoré musí spĺňať stratégia budovania značky, aby mohla v tomto prostredí uspieť. V záverečnej časti vykresľuje aplikáciu uvedených princípov na príklade spoločnosti Starbucks, ktorá patrí v oblasi prezentácie prostredníctvom sociálnych sietí k svetovým lídrom.
Vedoucí práce: Markéta Lhotáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses