Dokumentární akreditiv v mezinárodním obchodě - Pešková, Jana; Nejedlý, Michal, 1985-; Hinčica, Vít; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce se zabývá dokumentárním akreditivem a jeho postavením v době nedávné ekonomické krize. V první kapitole je objasněn pojem dokumentární akreditiv, jsou popsány jeho hlavní aspekty, použitelnost, akreditivní proces a vztahy mezi stranami tohoto procesu. Ve druhé kapitole, která je jádrem této práce, je analyzován vliv nedávné finanční a hospodářské krize na využívání dokumentárních akreditivů obchodníky a postoj bank k dokumentárnímu akreditivu v době krize.
Vedoucí práce: Michal Nejedlý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses