Financování vývozu se státní podporou - Kříž, Martin (2012)
Práce zaznamenává vývoj a současný stav financování exportu se státní podporou v České republice v souvislosti s událostmi a vývojem zahraničního obchodu. Nabídka státem podpořeného financování je zpracována na základě nabídky služeb České exportní banky.