Financování vývozu se státní podporou - Kříž, Martin; Nejedlý, Michal, 1985-; Rotecker, Johannes; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce zaznamenává vývoj a současný stav financování exportu se státní podporou v České republice v souvislosti s událostmi a vývojem zahraničního obchodu. Nabídka státem podpořeného financování je zpracována na základě nabídky služeb České exportní banky.
Vedoucí práce: Michal Nejedlý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses