Postoj Velké Británie k Eurozoně - Malý, Vitězslav (2012)
Cílem této bakalářské práce je popsat postoj Velké Británie k hlubší evropské integraci. Především se zaměřit na doposavad poslední fázi, kterou je měnová unii. Dále ukázat pozici Velké Británie ve světové ekonomice a její připravenost na to stát se členem eurozóny. Na závěr poukázat na předpokládaný vývoj daného problému v blízké budoucnosti.