Postoj Velké Británie k Eurozoně - Malý, Vitězslav; Plchová, Božena, 1936-; Šuchman, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem této bakalářské práce je popsat postoj Velké Británie k hlubší evropské integraci. Především se zaměřit na doposavad poslední fázi, kterou je měnová unii. Dále ukázat pozici Velké Británie ve světové ekonomice a její připravenost na to stát se členem eurozóny. Na závěr poukázat na předpokládaný vývoj daného problému v blízké budoucnosti.
Vedoucí práce: Božena Plchová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses