Analýza nástrojů marketingového mixu ve firmě Sedláček s. r. o. - Valíčková, Petra (2012)
Cílem bakalářské práce na téma "Analýza marketingového mixu ve firmě Sedláček s. r. o." je především charakteristika vybrané firmy. Dále analýza aktuálního marketingového mixu nejen jako celku, ale také jednotlivých marketingových nástrojů. Závěrem zhodnotit stav firmy a případně navrhnout doporučení pro sestavení nového marketingového mixu, který by mohl vylepšit současnou situaci ve firmě