Analýza nástrojů marketingového mixu ve firmě Sedláček s. r. o. - Valíčková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Lešetický, Ondřej; Polanecká, Šárka (2012)
Cílem bakalářské práce na téma "Analýza marketingového mixu ve firmě Sedláček s. r. o." je především charakteristika vybrané firmy. Dále analýza aktuálního marketingového mixu nejen jako celku, ale také jednotlivých marketingových nástrojů. Závěrem zhodnotit stav firmy a případně navrhnout doporučení pro sestavení nového marketingového mixu, který by mohl vylepšit současnou situaci ve firmě
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: marketing; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; marketing; bachelor's theses