Hospodářské vztahy České republiky a Francie se zaměřením na vzájemné investice - Zralá, Jana; Čajka, Radek, 1983-; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem práce je popsat česko-francouzskou obchodní výměnu. Jelikož se bilaterální hospodářské vztahy České republiky a Francie značně rozvíjí už od doby vzniku Československa, zabývá se práce tím, zda existují oblasti, které jsou do budoucnosti pro vzájemnou obchodní výměnu perspektivní. Konkrétněji práce analyzuje vývoj a aktuální stav přímých zahraničních investic plynoucích do ČR právě z Francie. A v neposlední řadě v rámci praktické části se práce zaměřuje na ryze české firmy, které exportují do Francie.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses