Analýza výhod a nevýhod potencionálního zavedení jednotné evropské měny v ČR - Harapát, Ondřej; Čajka, Radek, 1983-; Melcher, Ota; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato práce se zabývá vlivem případného zavedení jednotné evropské měny v České republice na vývoj ekonomiky. Charakterizuje očekávané přínosy a náklady plynoucí ze zavedení jednotné měny. Zkoumá vývoj vybraných zemí eurozóny, rozdíly jednotlivých ekonomik vůči České republice a zjištěné údaje implementuje na potencionální vývoj ekonomiky České republiky po zavedení jednotné měny
Vedoucí práce: Radek Čajka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses