Postavení Thajska ve světové ekonomice - Klimešová, Nikola; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce přibližuje postavení Thajska ve světové ekonomice. Odpovídá na otázky, jakou roli země ve světové ekonomice hraje či bude hrát, jaké jsou její silné a slabé stránky, a kam směřuje její budoucí vývoj. Je toho dosaženo analýzou novodobé historie země, současného ekonomického stavu, integračních tendencí, a také zahraniční obchodní výměny země. V závěru je vyobrazen předpokládaný budoucí vývoj Thajska dle různých analýz regionu.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses