Internetové sociální sítě - jejich vliv na osobnost uživatele - Dvořáková, Veronika (2012)
Práce pojednává o sociálních sítích, jejich vlivu na populaci a možných rizicích spojených s účastenstvím v tomto společenství. Součástí práce je i vytvoření manuálu zaměřeného na možnosti zmírnění dopadu rizik sociálních sítí