Internetové sociální sítě - jejich vliv na osobnost uživatele - Dvořáková, Veronika; Hejda, Jan, 1955-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2012)
Práce pojednává o sociálních sítích, jejich vlivu na populaci a možných rizicích spojených s účastenstvím v tomto společenství. Součástí práce je i vytvoření manuálu zaměřeného na možnosti zmírnění dopadu rizik sociálních sítí
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)— Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: internetová komunikace; počítačová kriminalita; sociální sítě; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Internet communication; computer crimes; social networks; bachelor's theses