Obchodní činnost firmy SANSWISS s.r.o.na čínském trhu - Švecová, Ivana (2012)
Čína je v dnešní době významným obchodním partnerem téměř celého světa. Bakalářská práce se zabývá společností SanSwiss, s. r. o. a jejím obchodem na čínském trhu. Cílem práce je zjistit podmínky působení společnosti SanSwiss na čínském trhu, analyzovat její postavení, obchod, vztahy a případné problémy s čínskými obchodními partnery. Práce má také zodpovědět otázku, zda je spolupráce s čínskými partnery efektivní. Práce je rozdělena do tří částí. V první kapitole je představena společnost SanSwiss, s. r. o. Druhá část se zabývá obchodem s čínskými partnery. Ve třetí části jsou nastíněny možné způsoby expandování společnosti.