Obchodní činnost firmy SANSWISS s.r.o.na čínském trhu - Švecová, Ivana; Gullová, Soňa, 1954-; Štemberk, Jan, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Čína je v dnešní době významným obchodním partnerem téměř celého světa. Bakalářská práce se zabývá společností SanSwiss, s. r. o. a jejím obchodem na čínském trhu. Cílem práce je zjistit podmínky působení společnosti SanSwiss na čínském trhu, analyzovat její postavení, obchod, vztahy a případné problémy s čínskými obchodními partnery. Práce má také zodpovědět otázku, zda je spolupráce s čínskými partnery efektivní. Práce je rozdělena do tří částí. V první kapitole je představena společnost SanSwiss, s. r. o. Druhá část se zabývá obchodem s čínskými partnery. Ve třetí části jsou nastíněny možné způsoby expandování společnosti.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses